Bune practicii în domeniul ambalării ecologice a produselor

Vă învităm la o discuție despre ambalaje și metode de împachetare ecologice alături de AER, Bambooda.ro, Estiverde.ro și Stop Waste Shop & Teahouse.

Înregistrează-te acum!

În cadrul următorului workshop pe care-l organizăm în cadrul inițiativei „Moldova verdi” Moldova Verdi, proiect implementat cu sprijinul Ambasadei Franței în România / Institutului francez din România, vom discuta despre ambalaje ecologice și sisteme sustenabile de împachetare a produselor alături de AER , Estiverde.ro și Stop Waste Shop & Teahouse.Dacă aveți întrebări cu privire la modul de organizare al magazinelor pentru a limita ambalajele și a folosi doar metode sustenabile pentru împachetarea produselor comercializate, vă rugăm să ne scrieți și noi le vom discuta în cadrul întâlnirii de marți, 27.07.a.c..

Ni se alătură discuției despre ambalajele ecologice jurnalista Simona-Maria Chirciu, în calitate de moderatoare.Simona-Maria Chirciu este jurnalistă la agenția Mediafax și vice-președintă la Chamber of Excellence in International Affairs. În trecut a lucrat la Adevărul și Grupul Român pentru Apărarea Drepturilor Omului, precum și în domeniul societății civile, ca expertă pe drepturile omului și violență, precum și advocacy și comunicare. Are un doctorat Magna cum Laude în Știinte Politice la SNSPA (2017) și este autoare a cărții „Hărțuirea în spațiul public în România. De la invizbilitatea fenomenului, la politici publice” (Tritonic, 2020). În timpul liber se implică în proiecte sociale și de mediu, dar și ca Formator pentru tineri. Este implicată în voluntariat de la vârsta de 13 ani și derulează diverse acțiuni și proiecte pro-bono pe drepturi omului, protecția mediului, cetățenie activă și jurnalism etic.

Asociația „Laboratorul verde”

Leave a Comment

Ne găsiți și în Social Media

Abonați-vă!

Rămâi la curent cu noutățile!